HomeSense categoriaPere Vidal marxa del PDeCAT: “Sóc convergent i han renunciat als seus...

Pere Vidal marxa del PDeCAT: “Sóc convergent i han renunciat als seus orígens”

L’ampostí Pere Vidal ha anunciat que deixa el Partit Demòcrata (PDeCAT) després de 35 anys lligat a Convergència Democràtica (CDC) i d’haver estat director dels serveis territorials de Medi Ambient i Agricultura a les Terres de l’Ebre.

En un comunicat intern al qual ha tingut accés Ebredigital.cat, Pere Vidal deixa clar que no abandona la política però que marxa del partit perquè el “PDeCAT ha renunciat als seus orígens” i perquè des de l’actual executiva local se’l veu com un llast del passat.

Segons aquest comunicat, Vidal va anar divendres passat a l’assemblea del PDeCAT d’Amposta a acomiadar-se i, explica, que aquesta setmana es donarà de baixa del partit successor de CDC. Afirma que ho fa per dos motius. Per una banda, perquè l’actual executiva local encapçalada per Manel Masià el deixa de banda: “Els responsables de la candidatura d’Amposta diuen que represento el passat i els perjudicaria si anés a la llista”. Per l’altra banda, Vidal es considera encara “convergent” i considera que el PDeCAT “és un partit diferent, que ha renunciat als seus orígens”.

Qui va ser un dels homes forts de CiU al Montsià fins la seva extinció anuncia també que no deixa la política i es posa a disposició de qui el pugui necessitar. “Les persones estan pel damunt de tot això, es per aquest motiu que si mai necessiteu alguna cosa de mi no dubteu que us ajudaré en lo que faci falta”.

Pere Vidal ha estat regidor de l’ajuntament d’Amposta per CiU amb Joan Maria Roig i Manel Ferré; director dels serveis territorials de Medi Ambient a les Terres de l’Ebre entre 2001 i 2004; i dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia i Pesca entre 2011 i 2015. També ha estat president comarcal de CiU i va sonar com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre.

 

 

Comunicat de Pere Vidal enviat als seus contactes

Divendres vaig anar a l’assemblea d’Amposta del Pdecat a despedirme, aquesta setmana em donaré de baixa, per dos motius:

1.- Els responsables de la candidatura d’Amposta diuen que represento al passat i els perjudicaria si anés a la llista.
2.- No renuncio a res. Era militant de Convergència des de fa 35 anys, i no renuncio a res del que he i ha fet convergència. Sóc convergent i el PDeCAT és un partit diferent, que ha renunciat des del primer moment dels seus orígens.

És per tot això que deixaré el partit, tot i que no deixo la política activa.

Però les persones estan pel damunt de tot això, és per aquest motiu que si mai necessiteu alguna cosa de mi no dubteu que us ajudaré en el que faci falta.

Gràcies per aquests anys que he pogut compartir en vosaltres

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 46

Últimes notícies