La Guàrdia Civil decomissa cinc bussons de captura il·legal d'angula a Deltebre

Una quinzena d'exemplars d'anguila es van retornar a l'aigua i es va identificar l'infractor que els havia col·locat

Terres de l'Ebre

Pla general de dos agents de la Guàrdia Civil precintant els bussons il·legals per capturar angula decomissats a Deltebre.
Pla general de dos agents de la Guàrdia Civil precintant els bussons il·legals per capturar angula decomissats a Deltebre. | acn

ACN Deltebre .- La Guàrdia Civil va decomissar cinc bussons il·legals per capturar angules, a la zona de l'Illa de Gracia, al terme municipal de Deltebre, dijous passat.

Agents del DEPRONA (destacament de Protecció de la Natura) al delta de l'Ebre van desplegar un operatiu l'última setmana de novembre als canals propers a la desembocadura del riu Ebre.

En una de les disset inspeccions dutes a terme, es va identificar una persona que calava arts per capturar angula malgrat no constava cap autorització a la zona per fer-ho. Un cop identificat l'infractor es va detectar que els bussons no duien la identificació numèrica corresponent i en un d'ells hi havia quinze exemplars d'angula, que van ser retornades al medi natural.

Les infraccions s'han posat en coneixement del departament d'Agricultura i Pesca perquè s'obri un expedient sancionador contra l'infractor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article