HomeSense categoriaTortosa, medalla de bronze de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a...

Tortosa, medalla de bronze de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l’estat espanyol

Tortosa ha rebut aquest dilluns a Madrid un dels reconeixements de la vuitena edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l’Estat espanyol.

Concretament, la ciutat ha obtingut la medalla de bronze per les actuacions que ha impulsat en els últims mesos per a la millora de la seguretat viària i la pacificació del trànsit. El guardó valora diversos aspectes, com l’aplicació del radar pegagògic o el reforç de la seguretat als passos de vianants amb la instal·lació de llums a la calçada que permeten una millor identificació durant la nit.

Però el que ha sigut determinant a l’hora de rebre el premi ha sigut la transformació que s’ha fet al pont de l’Estat, amb l’eixamplament de les voreres. L’actuació ha permès crear passarel·les amb espais ben definitis i diferenciats per al pas de vehicles, bicicletes i vianants, que circulen en diferents alçades.

El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, ha rebut el premi de mans del secretari d’Estat de Medi Ambient, a la seu del ministeri per a la Transició Ecològica.

 

Foto dels guardonats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l’estat espanyol

 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 30

Últimes notícies