HomeEconomiaCaixaBank Hotels & Tourism i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada...

CaixaBank Hotels & Tourism i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ofereixen al sector del càmping una línia de finançament de 80 milions d’euros

CaixaBank i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, han signat un conveni de col·laboració que posa a l’abast de tots els socis de l’entitat una línia específica de finançament de 80 milions d’euros. Aquesta activació de la línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector hoteler.

L’acord ha estat subscrit pel president l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Joan Antón i el responsable del sector turístic a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual. La signatura ha tingut lloc a la seu de l’Associació al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya a Vila-seca. També hi han assistit el director del Centre d’Empreses de CaixaBank de Tarragona, Fernando Jiménez i el director del Centre d’Empreses de Reus, Joan Montserrat.

El conveni de col·laboració preveu uns avantatges per als membres de l’associació en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament, oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i una pòlissa de crèdit amb condicions més favorables per als socis.

El responsable del sector turístic de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Albert Pascual, ha reiterat el compromís de l’entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i del càmping de la Costa Daurada tot destacant “la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Joan Antón ha destacat l’interès que per als socis de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, tenen els productes financers en les condicions establertes al conveni de col·laboració, en la mesura en que pot ajudar a potenciar l’activitat econòmica dels hotels que, en definitiva, acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori.

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre representa 56 càmpings de la província de Tarragona, amb més de 70.000 places que representen més del 40% de les places totals d’allotjaments de la província de Tarragona. Un dels seus principals objectius és la promoció i difusió del producte càmping com alternativa vocacional. El sector càmping ha evolucionat radicalment durant els últims anys i és tasca d’aquesta associació fer arribar al públic general la oferta que avui proposen els càmpings de la demarcació. La introducció del bungalou ha obert la possibilitat de “fer càmping” a tothom.

Els valors del càmping: contacte amb la natura, espais oberts, amistats, convivència, llibertat, seguretat, vida saludable, sostenibilitat… Connecten plenament amb la societat actual i el que aquesta necessita.

Entitat de referència en el sector turístic

El 2008, l’entitat va crear una àrea de negoci dedicada en exclusiva a aquest sector i va convertir CaixaBank en la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

El 2017, l’entitat va concedir més de 1.500 milions d’euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l’acord amb la Confederació d’Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s’ha anat renovant des del 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l’assistència a les fires turístiques més importants d’àmbit mundial com Fitur i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d’Hosteltur, una cita ineludible del sector.

El banc que prefereixen les empreses

CaixaBank s’ha consolidat el 2017 com l’entitat preferida per les empreses. Segons l’estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d’euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada formada per 117 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament d’empreses.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies