L’estudiós Joan Ramon Vinaixa i l’Associació Cultural La Cana, reconeguts amb el premi Sirga d’Or

Els socis del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre decidixen els guardons a persones i entitats que promocionen la comarca

Terres de l'Ebre

Premiats de la Sirga d'Or
Premiats de la Sirga d'Or

El professor de Benissanet Joan Ramon Vinaixa, estudiós de la història de la comarca de la Ribera d’Ebre, i l’Associació cultural La Cana, de Flix, han estat guardonats amb el premi Sirga d’Or d’este 2018.

La distinció de la Sirga d’Or vol reconèixer el paper de les persones i entitats que han contribuït durant anys al desenvolupament de la Ribera d’Ebre. Els premis es divideixen en dos categories diferents: la de persones particulars i la d’entitats.

En esta edició, en la categoria de persones els nominats eren Joan Ramon Vinaixa, també el mestre de Vinebre Josep Maria Pros i el traumatòleg morenc Manel Saltor, vinculat també a diversos projectes solidaris i de missió a l’Àfrica.

En la categoria d’entitats, els nominats d’enguany han estat l’Associació Cultural la Cana, de Flix, com a gestora del patrimoni turístic i cultural del municipi, i també l’Associació cultural Lo Llaüt d’Ascó, i l’Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova.

Els premiats en cadascuna de les categories es decidix mitjançant la votació dels socis del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article