HomeSocietatEl gestió de l'Hospital de Móra a càrrec del CatSalut, a la...

El gestió de l’Hospital de Móra a càrrec del CatSalut, a la portada de l’edició en paper

L’anunci que la Generalitat, a través del CatSalut, gestionarà de forma directa l’Hospital de Móra d’Ebre, amb la qual cosa n’aparta finalment l’Ajuntament de Reus, és el principal titular de la portada de l’edició en paper número 864 del Setmanari L’EBRE, que obre la seua secció de Ribera d’Ebre i Terra Alta amb esta informació.

El CatSalut es farà càrrec del centre sanitari riberenc a través d’una empresa autònoma i específica i dixa de banda la creació de Salut Terres de l’Ebre, un ens que havia d’assumir també a mig i llarg termini la gestió d’altres centres del Baix Ebre i el Montsià, però que no semblava garantir en la mateixa proporció una gestió pública i cent per cent directa. El CatSalut garantix també les inversions necessàries a l’Hospital de Móra.

La fotografia sobre les primeres marketplace de comerç local de Catalunya, amb la participació dels botiguers de la Ràpita, Deltebre i la Sénia, i una referència a l’especial Ebreconòmic, que repassa l’activitat de les empreses premiades als Premis Cambra 2018, són els altres dos elements destacats de la portada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 51

Últimes notícies