Una acció vandàlica crema una vintena de contenidors a Tortosa

La Policia Local i els Mossos investiguen l'autoria dels focs, la matinada d'este divendres, i es demana la col·laboració ciutadana

Tortosa

Operaris de l'Ajuntament netejant i retirant contenidors afectats
Operaris de l'Ajuntament netejant i retirant contenidors afectats | Cedida

Una vintena de contenidors de la brossa han estat incendiats la matinada d'este divendres a Tortosa. Els fets han tingut lloc als volts de les tres de la matinada a diversos carrers del centre de la ciutat i el barri del Temple. Catorze dels contenidors han quedat completament calcinats.

La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra investiguen ara l'autoria dels focs i demanen la col·laboració ciutadana perquè aporte la màxima informació. L'Ajuntament de Tortosa ha condemnat els actes i ha assenyalat que poden ser constitutius d'un delicte de danys. Des de primera hora d'este divendres els equips de neteja treballen per retirar els contenidors cremats i restablir les afectacions de l'entorn.

Diverses dotacions dels Bombers, la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra han intervingut durant la nit per sufocar un seguit d'incendis provocats a contenidors de brossa i de recollida selectiva, en diversos carrers del centre de la ciutat i del barri del Temple. 

La vintena de contenidors afectats estaven situats a les illes del carrer Rierol de Caputxins, carrer Vergés Paulí, carrer Despuig, carrer Barcelona i carrer Poeta Vicent Garcia. No hi ha constància de més desperfectes més enllà dels contenidors. 

Els equips de neteja estan retirant els contenidors cremats i restablint les afectacions de l'entorn. Com a conseqüència d'estos fets, el servei de recollida d'escombraries es veurà afectat alguns dies perquè s'ha de reposar els contenidors malmesos, i en alguns casos reordenar altres illes per cobrir les necessitats dels punts afectats. Per este motiu, l'Ajuntament de Tortosa ha fet una crida a la comprensió dels usuaris fins que no es pugui restablir el servei completament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article