La Fatarella celebra els vint anys d’una Festa de l’Oli consolidada

La inauguració d’esta vintena edició tindrà lloc dissabte, i anirà a càrrec de Teresa Jordà i Roura, consellera d'Agricultura

Terres de l'Ebre

Esmorzar de clotxa
Esmorzar de clotxa

Com ja és habitual el primer cap de setmana de desembre, La Fatarella celebra la Festa de l’Oli, plenament consolidada i que compta amb la participació de totes les empreses i entitats locals.

Entre els nombrosos actes programats destaquen: l'esmorzar a base de clotxa (pa de pagès, botifarra, sardina de casco, tomàquets i alls), i coca d'avellana; la demostració d'elaboració d'allioli; els tallers i activitats per als més petits; cursa popular i deBTT; pastes i embotits de la Fatarella, oli d'oliva, els concursos com el llançament de pinyols d’oliva i truites fredes de la Terra Alta; i les Jornades Gastronòmiques, que permeten als visitants degustar als restaurants de la localitat els principals plats típics, i també es farà una presentació del tractor AC reversible preparat per a treballar amb paraigües. Dissabte tindrà lloc la Mostra de productes artesanals i tradicionals, amb demostracions d’arts i oficis artesanals, este any amb la participació d’un picapedrer, bufador de vidre, ferrer, vitraller, retaulista amb fusta i artesà del filferro i amb activitats per als més petits. També es podrà visitar l’exposició 20 anys de la Festa de lOli.                
La inauguració d’esta vintena edició tindrà lloc dissabte a les 16.15, hores, i anirà a càrrec de Teresa Jordà i Roura, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article