En marxa la 58a Fira de Mostres d’Amposta

Encara queden tres dies per a poder visitar el certamen

Terres de l'Ebre

Moment on la presidenta de l'Associació d'Empresaris de les Terres de l'Ebre, Maria José Fernàndez, tallava la cinta
Moment on la presidenta de l'Associació d'Empresaris de les Terres de l'Ebre, Maria José Fernàndez, tallava la cinta | Maria José Fernàndez

La presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Terres de l’Ebre, Maria José Fernàndez, va inaugurar dijous, dia 6 de desembre, la 58a edició de la Fira de Mostres d’Amposta.

Encara queden tres dies per a poder visitar el certamen, que compta amb  5.000 m2 d’exposició amb una àmplia representació del sector del motor i de l’agricultura. Enguany compta també amb una nodrida representació el sector dels esdeveniments i les celebracions. Es tracta d’Ebre Events, un nou espai dins la fira que agruparà una quinzena d’expositors, relacionats amb l’organització d’esdeveniments. Un sector que va a l’alça i que reclamava un espai propi a la Fira d’Amposta, tot i que no es descarta que en un futur puguen organitzar una fira pròpia.

 

A nivell institucional, este dissabte, dia 8, cal destacar la celebració del Dia de la Comarca, organitzat pel Consell Comarcal del Montsià. Enguany el municipi convidat és la Sénia, que aprofitarà l’ocasió per  a donar a conèixer tots els seus actius. Hi haurà una mostra de productes tradicionals, es donarà a conèixer els principals actius turístics i es promocionarà el sector de la fusta i el moble. A més, hi haurà una mostra de jota senienca i una actuació del grup de Dolçainers, entre altres activitats.

En el marc de l’agenda institucional diumenge tindrà lloc la primera Gala de l’Ensenyament, que farà un reconeixement als mestres i professors jubilats i també s’entregaran els Premis a l’Excel·lència a l’Estudi, que enguany reconeixeran 148 estudiants. La gala serà diumenge a les 18 hores a l’Auditori de la Fira.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article