HomeSocietatMóra d’Ebre i Móra la Nova tindran nous punts de càrrega per...

Móra d’Ebre i Móra la Nova tindran nous punts de càrrega per a cotxes elèctrics

Els municipis de Móra d’Ebre i Móra la Nova tindran nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

L’Institut Català d’Energia del Departament d’Empresa i Coneixement dins del Pla PIRVEC de la Generalitat ha concedit una subvenció de 40.000 euros per a la instal·lació d’una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi. La presentació de la subvenció l’han fet conjuntament els dos ajuntaments, amb la col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ja que les bases de la convocatòria van fer veure als tècnics municipals que la presència d’entitats supramunicipals en facilitava la tramitació.

L’estació de recàrrega per a vehicles elèctrics és de la modalitat ràpida i es trobarà ubicada a l’avinguda de les Comarques Catalanes en el cas de Móra d’Ebre i a Móra la Nova s’espera fer-ho al carrer Major.

Este equip permetrà recarregar el 80% de la bateria en uns 20 minuts, i això permetria als vehicles una autonomia de 120 km. El Pla PIRVEC (Pla estratègic per al desplegament de la infraestructura de recàrrega per als vehicles elèctrics a Catalunya) té per objectiu principal garantir el subministrament d’energia elèctrica als ciutadans i a les empreses per a avançar cap a una mobilitat més eficient i neta.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 48

Últimes notícies