HomeSense categoriaProfessors de l'Institut Dertosa convoquen dejunis per solidaritzar-se amb la vaga de...

Professors de l’Institut Dertosa convoquen dejunis per solidaritzar-se amb la vaga de fam dels presos

Professors de l’Institut Dertosa de Tortosa han convocat dejunis per solidaritzar-se amb la vaga de fam iniciada pels presos independentistes.

Serà durant dotze hores diàries, de vuit del matí a vuit del vespre, els pròxims 12, 13, 14 i 17 de desembre. Els professors han convidat a unir-se a la iniciativa a tot el claustre del centre, les famílies de l’alumnat així com a tota la ciutadania tortosina. “Som conscients de la nostra responsabilitat com a ciutadans i com a docents i, per tant, davant la greu decisió que han pres alguns líders civils i polítics actualment empresonats, no podem restar sense fer res”, sostenen en un comunicat, en el qual també remarquen que “qualsevol iniciativa” en aquest àmbit tindrà en compte “l’activitat educativa”.

De fet, els professors han anunciat que obriran la sala d’actes del centre, de tres de la tarda a les vuit del vespre dels dies de protesta, on hi tindrà lloc un cinefòrum amb projeccions de pel·lícules i documentals relacionades amb la defensa de les llibertats i la lluita pacífica pels drets civils.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies