HomeSense categoriaUn col·lectiu d’artistes lo Taller vendrà art per regalar este Nadal

Un col·lectiu d’artistes lo Taller vendrà art per regalar este Nadal

El col·lectiu Lo Taller de Tortosa muntar entre el 14 de desembre i el 4 de gener un mercat d’art que comptarà amb obres de més d’una trentena d’artistes del territori a preus assequibles.

L’objectiu d’esta iniciativa és promoure l’art com una opció més per regalar per Nadal. “Enlloc de comprar la típica botella de colònia que et costa 60 o 70 euros es pot regalar una peça d’art d’un artista local”, ha explicat Ismael Borràs, representant del  col·lectiu d’artistes del Taller. Al mercat hi haurà art de diferents disciplines a preus d’entre 10 i 120 € i  s’hi trobaran obres d’artistes com Leonardo Escoda, Manel Margalef, Assumpta Arasa, Núria Arias, Jaume Rocamora, Antònia Ripollès,Oscar Lanau, Adolf Comes, Lara Bel, Jep Colomé, Montse Vidal, Mael Borrás, Aura Colomé, Albert Roig o Zoraida Burgos, entre molts altres.

En total es posaran a la venda més de 500 peces d’art. També destaca l’edició d’un poemari de Zoraida Burgos amb il·lustracions d’Aura Colomé. També es subhastarà tres gravats de Federico Mauri, amb un preu de sortida de 120 euros. 

El Mercat d’Art tindrà caràcter benèfic i un 20% dels beneficis aniran destinats a Atzavara-arrels i Creu Roja Tortosa.

El mercadet d’art estarà obert tots els dies de 18 a 21 hores a la seu de Lo Taller, al carrer Sort, número 6 de Tortosa, al barri de Sant Llàtzer. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies