HomeEsportsJaume Sorolla ha tornat a les pistes

Jaume Sorolla ha tornat a les pistes

Jaume Sorolla sembla haver superat la lesió que el va mantindre inactiu durant les setmanes passades, i va debutar, finalment, esta temporada amb el seu equip de la Valparaiso University, després de perdre els primers partits per molèsties al turmell.

La lesió es va produir en una sessió d’entrenament a finals d’octubre quan tan sols faltava una setmana per a l’inici de la competició de la NCAA. En anar a fer un tap es va fer un esquinç amb una forta inflamació. Després de la radiografia i la ressonància efectuades l’endemà, els metges li van aconsellar passar pel quiròfan o esperar unes vuit setmanes per a veure com evolucionava.

El diagnòstic, com reconeix, el va afectar molt anímicament “la notícia em va deixar molt fotut, perquè havia treballat molt durant la pretemporada i em trobava molt bé físicament, per això vaig decidir buscar altres opinions, per si existien solucions més satisfactòries”. El pivot internacional tortosí es va posar en mans del prestigiós fisioterapeuta, Sergio Toba, que ha treballat amb les seleccions espanyoles de bàsquet de totes les categories, inclosa l’absoluta, i actualment tracta el jugador José Manuel Calderón de l’equip dels Detroit Pistons de la NBA: “coneixia des de feia uns mesos Sergio Toba, i ell els va lliurar els informes a alguns metges espanyols de la seua total confiança, i van coincidir que amb una recuperació intensa de tres setmanes podia tornar a les pistes. Em vaig desplaçar a Madrid i durant este període vaig estar treballant diàriament amb Sergio, i tot ha sortit de forma satisfactòria, perquè ja puc córrer i saltar”. Ara el principal objectiu és recuperar el temps perdut: “encara no estic bé físicament i noto algunes molèsties al turmell. Abans de la lesió feia un treball físic de resistència corrent quatre milles sense cap problema, i ara quan en porto recorregudes 3, em trobo bastant cansat; per tant, el principal objectiu és recuperar el millor to físic, que penso que puc aconseguir totalment en dos o tres setmanes, per a poder estar al cent per cent”.

Jaume Sorolla s’ha perdut els primers set partits del seu equip, que van finalitzar amb tres victòries davant Concòrdia University Chicago (121-65); Monmouth (64-53); Southern Illinois University Edwardsville (75-70), i quatre derrotes amb Indianapolis University (60-57); Western Kentucky (83-71); Wake Forest (69-63) i West Virginia (88-76).

L’equip tenia problemes en defensa i el tècnic Matt Lottich esperava la tornada de Jaume Sorolla per a millorar en este apartat i que a més puga aportar intimidació amb els seus 2,11 d’alçada. La seua reaparició es va produir el 28 de novembre amb victòria a casa davant Las Vegas Nevada. Va estar nou minuts en pista i va sumar en les estadístiques una cistella de tres intents, i tres rebots, i va cometre dos faltes personals.

Ha intervingut també en els tres següents partits, on els ‘Crusaders’ com és conegut l’equip, van derrotar Riverside (82-73) i el George Washington de la capital de l’Estat (82-79), últim partit disputat, i han perdut tan sols amb el High Point de Carolina del Nord a domicili, per 55-53.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + = 7

Últimes notícies