Deltebre serà l’inici del circuit TriTour

Obert el període d’inscripcions i els organitzadors esperen repetir l’èxit de participació de l’edició passada

Esports

Imatge de l’anterior edició del Triatló de Deltebre.
Imatge de l’anterior edició del Triatló de Deltebre.

Deltebre es prepara per a acollir una nova edició del triatló TriTour, prova consolidada en el calendari, i que situaran la població com a referent de l'esport català.

Després dels èxits de les darreres edicions, on cal destacar que en la del 2018 va comptar amb més de 1.000 participants, el municipi tornarà a donar el tret de sortida a este circuit de triatlons que recorre diferents poblacions de tot Catalunya.


El regidor de Teixit Esportiu i Promoció Esportiva, Robert Bertomeu, ha destacat que “el triatló de Deltebre és la que compta amb més projecció a la província de Tarragona”. De fet, els mateixos organitzadors han afirmat que “al municipi de Deltebre no només disposem de facilitats per a l'impuls de l'esdeveniment, sinó que també hi ha una població bolcada en el triatló, hospitalària i amb ganes sempre de més”.

Estos fets, conjuntament amb el recorregut ideal per a la pràctica del triatló, són les responsables que Deltebre s'haja convertit ja en un referent del triatló.

Natació a favor del corrent del riu Ebre, bicicleta ràpida i tram de cursa a peu pla fa que en les 4 distàncies proposades durant el cap de setmana tot triatleta hi tinga cabuda. Així doncs, i com en els darrers anys, les diferents modalitats seran:

Sprint (750 m natació, 20 km ciclisme i 5 km cursa a peu),

Olímpic (1.500 m natació, 38 km ciclisme i 10 km cursa a peu)

Short (950 m natació, 56 km ciclisme i 10 km cursa a peu)

Half (1.900 m natació, 84 km ciclisme i 21 km cursa a peu).

Per a esta edició s'ha renovat tant la imatge de la prova com la seua naturalesa, ja que ara s'establix en un format de lliga en el qual per a optar als premis de la classificació s'ha de participar com a mínim en la meitat més una prova del circuit, és a dir, a 3 de les 4 proves (Deltebre, Amposta, Pont de Suert i Tossa de Mar).

El període d'inscripció es va obrir el passat dissabte 1 de desembre  http://tritour.cat/deltebre

La prova de Deltebre serà l'estrena del TriTour 2019, que seguirà després amb la d'Amposta (1 i 2 de juny), El Pont de Suert (7 de juliol) i finalitzarà a Tossa de Mar (14 de setembre).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article