HomeSense categoriaEl Parador de Tortosa posa en marxa la campanya solidària Somriures de...

El Parador de Tortosa posa en marxa la campanya solidària Somriures de xocolata

Fins al pròxim 6 de gener de 2019, la cafeteria del Parador de Turisme de Tortosa ofereix tasses de xocolata solidàries. 

En el marc de la campanya Somriures de xocolata, el Parador donarà l’import íntegre de les tasses de xocolata que servisca a l’onegé Juegaterapia.org que proporciona jocs i somriures als xiquets i xiquetes hospitalitzats amb tractament oncològic.

Juegaterapia va nàixer la primavera de 2010 i ha comprovat els beneficis del joc en els infants hospitalitzats. En estos moments tan difícils, els videojocs, les decoracions divertides dels espais en els quals reben el seu tractament o la possibilitat de tindre un jardí dins de l’hospital, es converteixen en elements fonamentals per a que s’obliden d’on estan. La campanya es fa a tota la xarxa de Paradors i tots els participants entraran en el sorteig de dos nits d’hotel en qualsevol establiment de Paradores

El Parador de Tortosa vendrà les seves tasses de xocolata solidària a la cafeteria, entre les 11.00h i les 23.45 h cada dia de la setmana.
 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 10

Últimes notícies