HomeCulturaLa Ràpita posa a la venda el carnet cultural per al 2019

La Ràpita posa a la venda el carnet cultural per al 2019

L’Ajuntament de  Sant Carles de la Ràpita ha posat a la venda el carnet cultural per al 2019.

El carnet, que va implementar l’any passat per primera vegada la regidoria de Cultura, permet obtindre descomptes en el preu d’espectacles programats a l’Auditori Sixto Mir i també entrades per a espectacles, entre altres avantatges. Malgrat que encara no s’ha presentat la programació de l’Auditori per a l’any vinent, la regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha explicat, “que el carnet cultural ja surt a la venda abans de les festes nadalenques per tal que puga ser considerat també com una opció de regal per als amants de la cultura”, ha afegit. De fet, la regidoria de Cultura té previst presentar la programació del primer quadrimestre de l’any a principis de gener i Ferraté ha avançat que “s’hi han volgut encabir propostes ben diverses per a incloure-hi disciplines i temàtiques  variades”.

 

Descomptes i llibres 

El carnet té un preu de 25 euros i permetrà obtindre descomptes en activitats de pagament programades per la regidoria de Cultura i també tot un paquet d’obsequis, compost per dos entrades per a espectacles a l’Auditori Sixto Mir; un exemplar de la novel·la guanyadora del premi Arbó 2018, Deslliureu-nos de qualsevol mal, de Josep Pitarch; dos entrades per al Museu de la Mar de l’Ebre; dos tiquets per a una de les rutes teatralitzades d’estiu i també descomptes per a activitats de pagament a l’auditori.

“Pensem que la nova tirada de carnets per al 2019 obtindrà el mateix èxit que ja va aconseguir l’any passat, quan es van exhaurir ràpidament, perquè el cost s’amortitza molt ràpidament amb tots els avantatges que comporta el carnet”, ha afirmat Ferraté.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 69

Últimes notícies