La primera ebrenca es diu Rocío Cortés i és de l’Ametlla de Mar

Com ja ve sent una tradició a les Terres de l’Ebre, el grup de comunicació l’Ebre i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya li retran una homenatge

Terres de l'Ebre

Rocío Cortés Vian amb la seva mare  Sandra Vian
Rocío Cortés Vian amb la seva mare Sandra Vian | Núria Caro

El primer nadó ebrenc de 2019 és una nena de l’Ametlla de Mar que es diu Rocío Cortés Vian, i va néixer la matinada de l’1 de gener a les 4,41 hores, amb un pres de 3,290Kg.

Va estar un part normal sense complicacions i és previsible que el dia 3 la doni d’alta i se’n vagi a casa.

Els seus pares són molt joves. Javier Cortés té 24 anys i és xilè, mentre que la mare, Sandra Vian, una tortosina de només 20 anys, que ha viscut gran part de la seva vida a l’Ametlla de Mar on té la seva família. Tots dos es troben en l’actualitat a l’atur, són treballadors estacionals de la temporada d’estiu del sector de l’hostaleria, ell fent de cuiner i ella de cambrera. El pare fa dos anys que resideix a La Cala, té una àvia i dues tietes que també viuen a la població marinera.

Com ja ve sent una tradició a les Terres de l’Ebre, el grup de comunicació l’Ebre i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya li retran un homenatge en els pròxims dies. Després de la protocol·lària visita a casa dels pares per conèixer la xiqueta, és previst organitzar l’acte d’apadrinament del nadó per part del delegat del govern Xavier Pallarès, moment que s’aprofitarà per fer-li lliurament d’un bon nombre d’obsequis de tots els patrocinadors que sempre se sumen a la festa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article