HomeSense categoriaLa primera ebrenca es diu Rocío Cortés i és de l’Ametlla de...

La primera ebrenca es diu Rocío Cortés i és de l’Ametlla de Mar

El primer nadó ebrenc de 2019 és una nena de l’Ametlla de Mar que es diu Rocío Cortés Vian, i va néixer la matinada de l’1 de gener a les 4,41 hores, amb un pres de 3,290Kg.

Va estar un part normal sense complicacions i és previsible que el dia 3 la doni d’alta i se’n vagi a casa.

Els seus pares són molt joves. Javier Cortés té 24 anys i és xilè, mentre que la mare, Sandra Vian, una tortosina de només 20 anys, que ha viscut gran part de la seva vida a l’Ametlla de Mar on té la seva família. Tots dos es troben en l’actualitat a l’atur, són treballadors estacionals de la temporada d’estiu del sector de l’hostaleria, ell fent de cuiner i ella de cambrera. El pare fa dos anys que resideix a La Cala, té una àvia i dues tietes que també viuen a la població marinera.

Com ja ve sent una tradició a les Terres de l’Ebre, el grup de comunicació l’Ebre i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya li retran un homenatge en els pròxims dies. Després de la protocol·lària visita a casa dels pares per conèixer la xiqueta, és previst organitzar l’acte d’apadrinament del nadó per part del delegat del govern Xavier Pallarès, moment que s’aprofitarà per fer-li lliurament d’un bon nombre d’obsequis de tots els patrocinadors que sempre se sumen a la festa.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies