HomeEsportsCada vegada són més els ebrencs en participar en les tradicionals Sant...

Cada vegada són més els ebrencs en participar en les tradicionals Sant Silvestre

Augmenta el número d’ebrencs en incorporar al final d’any la seua participació a la Sant Silvestre.

En el cas de Móra la Nova i La Ràpita, alguns ho han fet amb la natació. Al final 33 atrevits van desafiar els 14,5 graus de l’aigua del riu Ebre, amb una temperatura més agradable que l’any passat, creuant des de l’embracadero de Móra la Nova al de Móra d’Ebre. El primer va ser el cambrilenc Joan Carles Adell, i el més veterà, el morenc Josep Escribà.

Per primera vegada es va celebrar la Marítima de la Ràpita, amb mig centenar de persones, navegant amb diferents embarcacions, proporcionades per empreses turístiques del municipi.

Com en els darrers anys la Sant Silvestre del Trail Roquetes ha congregat més de 200 participants, molts disfressats, sense comptabilitzar els més jóvens que han intervingut abans en les curses infantils. Els primers a efectuar el recorregut d’uns 4 quilòmetres, van ser Youseff Abaghaad, Ali Fathi i Saumel Alemany, i Verònica Gisbert, Dayana Alemany, i Cinta Escudero. Tots van tenir medalla i obsequis.

La d’Amposta va tornar a ser la més multitudinària amb més de 400 participants partint des de l’emblemàtic Pont Penjant, amb més de 1.200 euros recaptats per a la Creu Roja. Els tres més ràpids van ser Youssef Abaghad, Xavi Queral i Ali Fathi, i les femenines, Marina Freixa, Marta Paulino i Andrea Drago. 

També es van celebrar enmig de molt ambient i bon humor les d’Ulldecona, el Perelló, Garcia, els Nassos a Móra la Nova amb més d’un centenar de participants i la inscripció destinada a la Fundació Noelia, i el de les Figues en Paella de la Galera, i dels Innocents a Deltebre amb la recaptació destinada a Càritas.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies