HomeSocietatEl president Quim Torra visita la Terra Alta

El president Quim Torra visita la Terra Alta

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat avui la Terra Alta en la que ha estat la primera visita institucional d’aquest 2019.

Durant aquest matí, Torra ha fet una visita institucional a Arnes i a Horta de Sant Joan, on ha visitat en el centre Picasso de la localitat. També s’ha traslladat a Batea on ha inaugurat les obres d’ampliació del celler de la cooperativa Agrícola del municipi.

El president ha vinculat la lluita per frenar l’ascens de l’extrema dreta a Europa i a l’Estat espanyol amb la dels drets socials, civils i l’autodeterminació de Catalunya. De visita oficial per la comarca de la Terra Alta, Torra s’ha mostrat preocupat per la irrupció dels partits neofeixistes a les institucions, especialment després dels resultats de Vox a Andalusia i les últimes enquestes a l’Estat. D’altra banda, el president ha lamentat també que el PSC no vulgui votar a favor dels pressupostos “més socials” presentats per la Generalitat i ha negat el suport als estatals per la manca d’iniciativa de Pedro Sánchez sobre els presos, els exiliats i l’autodeterminació. En aquest sentit, ha reclamat al president espanyol que presenti propostes concretes.

Aquesta tarda té previst presidir el consell d’alcaldes de la comarca en plena polèmica sobre la instal·lació dels tres nou parcs eòlics. 

Juntament amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón també té previst reunir-se amb representants de la DO Terra Alta, l’Ateneu Popular la Pastora, l’Associació de turisme rural i la Plataforma en Defensa de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 11

Últimes notícies