HomeEsportsHomenatge del CE Tortosa a Lluís Falcó, un dels grans referents de...

Homenatge del CE Tortosa a Lluís Falcó, un dels grans referents de la història del club

Fins als 90 anys va estar disputant partides amb l’equip, i ara amb 92, el Club Escacs Tortosa va retre un merescut homenatge a Lluís Falcó Segarra, soci fundador, expresident i un dels principals referents del club tortosí i d’esta modalitat esportiva a les Terres de l’Ebre.

Nombrosos jugadors, socis, i amics van estar presents, en un acte molt emotiu, celebrat abans de la darrera partida del VIII Torneig de Promoció de Nadal 2018. El president del CE Tortosa li va lliurar una placa, i juntament amb el soci Pere Colomer, van elogiar les qualitats i personalitat de Lluís Falcó, i el que ha representat per al club.

Pel que fa al Torneig de Promoció de Nadal, victòria per a José Javier Martínez del CE Ruy López de Vinaròs, després de produir-se un triple empat a cinc punts amb els jugadors del CE Masdenverge Anselm Espuny i Marc Lavenia, que van ocupar la segona i tercera posició

El primer classificat del CE Tortosa va ser Vicent Ferré, 4 punts. En la resta de categories títol per a Xavier Martínez (CE Ruy López), 3,5 en sub-10; Gerard Añó CE Peó Vuit), 4 punts, en sub-14; Arnau Fosch (CE Masdenverge), 4,5 punts, en sub-18 i el millor veterà amb +65 anys, Fernando Sanz (CE Ruy López).

Aprofitant les festes nadalenques el club tortosí va organitzar la primera edició del Torneig d’Iniciació de Nadal, amb primer lloc per a Bruna Rel amb 3,5, com Igor Valldepérez, segon classificat, i a continuació, Abel Pons, Oriol Curto, amb 2; Jesús Melero, David Florin i Pol Roca, 1,5; Quim Vidal i Estefan Miller, 1; Jordi Salvadó, Nerea Cubells i Manu Melero, 0.5.
Xavier Mompel del CE Tortosa seguix sumant èxits, i ocupa el segon lloc sub-8, al prestigiós torneig Festival Ciudad de Lorca 2018.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 84

Últimes notícies