HomeEsportsControlpack seguirà patrocinant un any més la Club Ciclista Montsià

Controlpack seguirà patrocinant un any més la Club Ciclista Montsià

Controlpack seguirà patrocinant un any més la UC Montsià, després de l’acord que van signar el passat mes de desembre, per a la temporada 2019, el gerent de l’empresa Manel Vinyals i Nèstor Biosca, representant del club senienc.

L’equip es troba ja preparant la pròxima campanya, i el passat 23 de desembre va participar en la XXXIV Cursa del Gall Dindi a Sant Pere de Ribes, de 57 quilòmetres, de caràcter social, des dels júniors fins a màsters. Alguns corredors de l’equip van estar en la sortida i van fer una bona actuació.

Estos tipus de cursa servixen per a valorar com va l’estat de forma física de cara a les curses de categoria elit/sub-23 que començaran molt prompte. Abans del 23 al 25 del passat mes de novembre es va fer una concentració al Complex Turístic Molí l’Abad. Durant estos tres dies es van signar els contractes, les sessions d’entrenaments, les xarrades sobre nutrició esportiva de la mà d’Infisport, gravació d’un espot publicitari per a promocionar el cicloturisme a Tarragona, i assentar les bases fent pinya per a començar la temporada al màxim.

Fins a dotze novetats s’han produït a l’equip, Joan Vidal, Borja Romero i Santiago Isaac, júniors, i Antonio Pereñiguez, Borja Alberola, Oscar Moscardó, Enric Juanola, Gabriel Tomàs, Arnau Solé, Andrés Pascual, Albert Masana i Jordi Galindo. Esta temporada el Controlpack no estarà entre els fixos al Campionat d’Espanya elit i sub-23.

Dolors Queralt
Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies