Controlpack seguirà patrocinant un any més la Club Ciclista Montsià

Esta temporada el Controlpack no estarà entre els fixos al Campionat d’Espanya elit i sub-23

Esports

Manel Vinyals i Néstor Biosca després de certificar l’acord de patrocini.
Manel Vinyals i Néstor Biosca després de certificar l’acord de patrocini.

Controlpack seguirà patrocinant un any més la UC Montsià, després de l’acord que van signar el passat mes de desembre, per a la temporada 2019, el gerent de l’empresa Manel Vinyals i Nèstor Biosca, representant del club senienc.

L’equip es troba ja preparant la pròxima campanya, i el passat 23 de desembre va participar en la XXXIV Cursa del Gall Dindi a Sant Pere de Ribes, de 57 quilòmetres, de caràcter social, des dels júniors fins a màsters. Alguns corredors de l'equip van estar en la sortida i van fer una bona actuació.

Estos tipus de cursa servixen per a valorar com va l'estat de forma física de cara a les curses de categoria elit/sub-23 que començaran molt prompte. Abans del 23 al 25 del passat mes de novembre es va fer una concentració al Complex Turístic Molí l'Abad. Durant estos tres dies es van signar els contractes, les sessions d’entrenaments, les xarrades sobre nutrició esportiva de la mà d'Infisport, gravació d'un espot publicitari per a promocionar el cicloturisme a Tarragona, i assentar les bases fent pinya per a començar la temporada al màxim.

Fins a dotze novetats s’han produït a l’equip, Joan Vidal, Borja Romero i Santiago Isaac, júniors, i Antonio Pereñiguez, Borja Alberola, Oscar Moscardó, Enric Juanola, Gabriel Tomàs, Arnau Solé, Andrés Pascual, Albert Masana i Jordi Galindo. Esta temporada el Controlpack no estarà entre els fixos al Campionat d’Espanya elit i sub-23.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article