HomeEsportsLes Terres de l'Ebre principal referent de la selecció Catalana de Rem

Les Terres de l’Ebre principal referent de la selecció Catalana de Rem

Amposta i Banyoles, van ser els escenaris on es va efectuar una concentració del 2 al 5 de gener, amb la participació de 61 components en les categories, cadet, juvenil i sènior, dels quals 26, eren representants de clubs ebrencs.

A cada categoria van ser convocats, set pels resultats obtinguts en els tests ergòmetres realitzats amb anterioritat a Barcelona, Amposta i Banyoles, i cinc seleccionats seguint un criteri tècnic.

Els cadets i juvenils han estat realitzant la preparació a Banyoles, amb la presència a la categoria cadet de, AnastasiaZakarova, Laura Turón, Emma Alimbau. Andreu Roca (CN Amposta), Marta Mariano i Llorenç Fabra (CN Sant Carles), Eric Pastor, Miquel Pellisa i Pau Simó (CR Tortosa), i Sergi Olid (CR Delta).

En juvenils, Paula Arques, Laura Fibla, Joan Bel i Aaron Cano (CN Amposta); Clara Andreu, Adela Romero i Dani Panisello (CR Tortosa).

Els sèniors han realitzat les seues sessions a Amposta, amb la presència d’Aina Cid, Victòria Cid, Iris Castell, Núria Puig, Antonio Babintsev i Àlex Pagà (CN Amposta) i Pau Vela, Ismael Rifi i Àlex Sigurbjönsson (CR Tortosa).

Les pròximes competicions organitzades per la Federació Catalana seran el 12 de gener al Canal Olímpic de Castelldefels, amb la disputa de la III Regata de Promoció 2018/19, i el 26 també de gener, a Amposta amb el test de 6 quilòmetres. Els clubs ebrencs també competiran en el Campionat d’Espanya de remoergòmetre i I Open d’Espanya de Rem Indoor, que es celebraran els dies 19 i 20 de gener, al Pavelló Universitari del Campus As Lagoas d’Orense.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 69

Últimes notícies