HomeSocietatUn opinador del ABC ironitza contra Puigdemont utilitzant els pastissets de Rasquera

Un opinador del ABC ironitza contra Puigdemont utilitzant els pastissets de Rasquera

Segons informa el portal web d’Imagina Ràdio, la famosa pastisseria de Rasquera Piñol Puig, inesperadament ha passat avui a ser notícia als mitjans de comunicació espanyols degut l’article de l’opinador Salvador Sostres, en el diari conservador ABC.

En la seva darrera columna, narra una història d’espies més pròpia de Henri Parrot o dels serveis russos d’espionatge, per tal de criticar el president Carles Puigdemont i les seves pors interiors.

Curiosament, dins d’aquesta història, surt com a protagonista la famosa pastisseria de Rasquera. Ja que segons Sostres, uns desconeguts independentistes que varen visitar al president a la seva residència a Waterloo i li van regalar una caixa de pastissets de la pastisseria Pinyol Puig. En aquell moment, segons Sostres, el president Puigdemont va donar primer a tastar els pastissets als seus acompanyants per por que aquests estigueren enverinats.

Des de la cadena radiofònica Imagina Ràdio, s’han posat en contacte amb la pastisseria de Piñol Puig, per conèixer qui van ser aquells “independentistes” que varen comprar els famosos pastissets. La pastisseria resposta ha estat que no saben qui són perquè tenen molta afluència de clients de diversos llocs del país.

El cert, davant la polèmica, és que aquesta pastisseria de Rasquera ha passat a ser durant tot el dia d’avui com una de les pastisseries més mediàtiques del país, a l’altura de les millors intrigues del espionatge internacional.

 

Podeu llegir la columna al següent enllaç | https://www.abc.es/espana/abci-puigdemont-hace-probar-unos-dulces-seguridad-si-estaban-envenenados-201901072109_noticia.html

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 34

Últimes notícies