La Xallenger Terres de l'Ebre de BTT s'estrenarà amb la Figot Race

El circuit ebrenc constarà d'un total de sis proves en la novena edició

Esports

La Xallenger Terres de l'Ebre de BTT s'estrenarà amb la Figot Race
La Xallenger Terres de l'Ebre de BTT s'estrenarà amb la Figot Race

L'emblemàtica prova de la Figot Race de Riba-roja d'Ebre serà la prova que obrirà el calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre, circuit de curses de bicicleta de muntanya, totalment consolidat, que arriba ja a la seua novena edició. 

La principal novetat en el calendari de la competició ebrenca del 2019 és que comptarà amb una prova menys, degut a l'absència de la Duextrem d'Amposta, habitual en les anteriors temporades, que a més va ser l'última disputada del calendari del 2018. 

La resta de les sis proves repetixen amb relació a l'any passat, i el circuit començarà amb la Figot Race en la seua sisena edició, prevista per al 31 de març. A continuació es disputaran el 15 d'abril la V Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol i el 6 de juny, a Tivissa "a per la cabra", la més antiga que arriba a la dotzena edició.

Després d'un parèntesi les dos següents proves estan previstes en el període d’estiu, el 6 de juliol la IX L'Auberge de Benissanet, i el 8 d'agost la IV Emburgada Bike Race del Perelló. El circuit finalitzarà el 29 de setembre amb la VIII Camí dels Bandolers a Sant Carles de la Ràpita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article