L’Ajuntament de Roquetes inverteix 131.000 € a la Raval de Cristo amb obres

Una de les obres més destacades ha estat la instal·lació del monòlit amb el nom Raval de Cristo

Terres de l'Ebre

monòlit  situat a l'entrada del nucli urbà
monòlit situat a l'entrada del nucli urbà | Núria Caro

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat pel regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, Paco Cabanes, han explicat que una de les obres més destacades ha estat la instal·lació del monòlit amb el nom Raval de Cristo, situat a l'entrada del nucli urbà on conflueixen les carreteres provinents de Soldebre i de la rotonda dels nusos de l'Eix de l'Ebre.


Segons Paco Gas, "La Raval de Cristo és una entitat local del municipi de Roquetes amb una personalitat pròpia que hem volgut remarcar i dignificar simbòlicament amb aquest monòlit", que ha tingut un cost de 6.996,98 €. Gas va explicar que "el nom de la població és Raval de Cristo i no de Crist, com algunes persones pensen, perquè no fa referència al Crist religiós sinó al nom propi d'una persona que fou dels primers propietaris de la Ravaleta".

Una altra obra reivindicada pels veïns ha estat la reforma a la plaça Pare Cirera, on s'han reparat les vores i col·locat unes pilones per evitar que els cotxes les envaeixin, s'ha millorat el parc infantil i s'ha instal·lat una font. Aquesta actuació ha tingut un cost de 70.367,51 € que la Diputació de Tarragona ha finançat un 95%.

Al casal de la Ravaleta s'han reformat els accessos per complir amb la normativa d'accessibilitat, i al consultori mèdic s'han pintat les dependències, canviant el mobiliari, instal·lant un nou aire condicionat i col·locant un desfibril·lador, amb una inversió total de 6.301,68 €.

A través de l'Àrea de Serveis de l'Ajuntament de Roquetes s'ha dut a terme la millora en un tram del camí del Racó d'Omedo amb aglomerat en calent, amb un cost de 22.385,36 €, dels quals el Consell Comarcal del Baix Ebre ha aportat 18.584,59 €.

També s'ha millorat la xarxa d'abastament d'aigua, pavimentat el carrer Verdaguer adjudicat per 6.654,92 € i han restaurat la tanca de la pista poliesportiva amb un cost de 8.081,59 € , també s'ha il·luminat la pista amb una inversió de 5.505,18 €.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article