Més de 500 judokes competirán a Tortosa per la Copa Espanya

El gran nombre d'inscrits, 300 infantils i 245 júniors converteixen l'esdeveniment esportiu en un dels més importants de l'any.

Esports

Més de 500 judokes competirán  a Tortosa per  la Copa Espanya
Més de 500 judokes competirán a Tortosa per la Copa Espanya

El pavelló municipal de Tortosa de l'Estadi Municipal acollirà este cap de setmana les competicions la Copa d'Espanya Ciutat de Tortosa tant masculina com femenina, la sexta júnior i la novena infantil internacional, organitzada pel Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa.

La competició infantil amb participants amb mínim de cinturó marró es disputarà dissabte i diumenge serà el torn per als júniors amb mínim de cinturó verd. El gran nombre d'inscrits, 300 infantils i 245 júniors converteixen l'esdeveniment esportiu en un dels més importants de l'any.

Al mateix temps i coincidint amb este campionat, es disputarà el Campionat Territorial de Judo de les Terres de l'Ebre dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

S'han convocat les categories de patufet, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, tant masculí com femení, L'organització anirà a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre i el Nucli de Tecnificació Tortosa-Priorat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article