L’advocat de Puigdemont i el dels presos de JxCAT parlaran a Tortosa sobre la seua situació jurídica

L’acte serà presentat pel membre del Secretariat Nacional de l’ANC Pep Fort

Terres de l'Ebre

Alonso-Cuevillas és l’advocat de Carles Puigdemont, exiliat a Brussel·les.
Alonso-Cuevillas és l’advocat de Carles Puigdemont, exiliat a Brussel·les.

El jurista, advocat, economista i catedràtic de Dret Processal Jaume Alonso-Cuevillas, lletrat de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, i l’advocat dels presos de JxCAT Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez, Jordi Pina, intervindran en una xarrada organitzada a Tortosa per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el 18 de gener a les 20 h del vespre a l’auditori Felip Pedrell, on tractaran la situació jurídica dels presos independentistes i dels exiliats.

Es tractaran qüestions com els pactes internacionals, els drets humans, civils i polítics, el dret a l’autodeterminació o la intervenció de l’autonomia catalana que es va produir amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. L’acte serà presentat pel membre del Secretariat Nacional de l’ANC Pep Fort. 

Ahir, l’ANC va organitzar al Centre Cívic de Ferreries una xarrada territorial al voltant de la iniciativa Consum Estratègic, que busca promoure “alternatives de consum responsables amb la República catalana”. En este cas la xarrada va anar a càrrec de David Fernández, coordinador de la comissió Fem República de l’ANC. 

 

Moment de l'acte consum estratègic | Núria Caro

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article