HomePolíticaLa CUP assegura que vol “l’alcaldia de Deltebre” i desvetlla els primers...

La CUP assegura que vol “l’alcaldia de Deltebre” i desvetlla els primers noms de la llista

La CUP Deltebre ha donat a conèixer dos dels noms que formaran part de la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta del biòleg Pere Mangrané i la cambrera Tanit Konn de Vierna, dos candidats que s’han donat a conèixer a través de la campanya Desvetllem les claus, en la qual cada dia es dona a conèixer el nom d’un dels membres de la llista en un acte en un lloc diferent del poble.

L’actual regidora de la CUP, Dayana Santiago, ha explicat que un dels lemes de la campanya serà Anem a l’alcaldia, ja que creu que la formació cupaire, després d’obtindre representació en les eleccions del 2015, està ara preparada per a guanyar l’alcaldia: “Hem estat quatre anys a l’oposició i estem a punt per a fer-nos càrrec de l’alcaldia”. Santiago, en declaracions a Ràdio Delta, va afegir que “el compte enrere [generat per la campanya Desvetllem les claus] ha creat molta expectació, que era el que buscàvem perquè de la resta de partits ja es coneixen els caps de llista”. 

La primera clau es va desvetllar dimarts en un acte a la plaça Coliseum i dimecres es va desvetllar el nom de Tanit  Konn de Vierna a la plaça Barracot. Es farà així successivament fins a donar a conèixer tots els membres de la llista. Encara no han desvetllat el nom de la persona que l’encapçalarà.

Claudia Ruiz
Claudia Ruiz
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies