HomeEsportsEl Club Escacs Tortosa anirà d’estrena

El Club Escacs Tortosa anirà d’estrena

La renúncia del Montcada a Primera Divisió Catalana ha provocat l’ascens del CE Tarragona i que el Cambrils haja ocupat el seu lloc a Segona, fet que ha aprofitat el CE Tortosa, que esta temporada estarà a la Preferent en el lloc dels cambrilencs, ja que és l’equip que per classificació li corresponia pujar de categoria.

En la passada temporada l’ascens va ser per al CE Flix, però l’equip tortosí va fer una bona campanya, en la qual van intervindre Àngel Tafalla, Bartomeu Barberà, Josep Lluís Giménez, Vicent Ferrer, Ramón Roda, Jose Rivadavia, Manolo Rodríguez, Miguel Moya, Willy Moser, Abraham Pla, Martí Poy, Salvador Roig i Sergio Benavente.

El club, a més, ha experimentat una gran expansió esta darrera temporada, i en la propera comptarà amb més jugadors. Amb l’equip de Preferent s’afegiran Michel Accensi, Pere Colomer, que torna a la competició, Lluís Pàmies, Eduard Rel i Rodríguez Forner.

El grup estarà format per 10 equips, amb quatre ebrencs, CE Flix, CE La Ràpita, CE Masdenverge i CE Tortosa, i la resta seran el CE Torredembarra, CE Santa Coloma de Queralt, Escacs Reus, CE Vila-seca, CE Valls B i CE Tarragona B.

La competició començarà el 19 i 20 de gener, i en la primera jornada el CE Flix rebrà el CE Tortosa, el Masdenverge al Tarragona B, i el CE La Ràpita a l’Escacs Reus.

Els equips ebrencs amb superior categoria són el CE Amposta i Peó Vuit de Roquetes, que es mantenen a la Segona Catalana, en el grup quart, on tindran com a rivals l’Escola Salou B, Ruy López de Vinaròs, Reus Deportiu, CE Cambrils, Vila Olímpica, Lira Vendrellenca, Gran Penya i Vilafranca.

En la primera jornada del proper 20 de gener, el Peó Vuit jugarà a Cambrils i el CE Amposta rebrà el Vila Olímpica del Poble Nou.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies