HomeSense categoriaL’Ajuntament de Deltebre retornarà diners de les contribucions especials pel soterrament de...

L’Ajuntament de Deltebre retornarà diners de les contribucions especials pel soterrament de la línia del carrer Unamuno

L’Ajuntament de Deltebre liquidarà en negatiu les contribucions especials de les obres de soterrament de la línia de mitja tensió del carrer Unamuno.

L’alcalde, Lluís Soler, ha avançat en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre que les obres de soterrament han tingut una baixa del 40% respecte del projecte inicial, valorat en poc més de 80.000 euros i quan es faça la liquidació de les contribucions especials d’Unamuno, “els veïns acabaran pagant menys i se’ls hi tornaran diners. Això no ha passat mai en una obra a Deltebre”, ha assegurat Soler.

L’alcalde ha estat molt crític amb ERC, que va presentar una moció al ple en què rebutjava el pagament de contribucions especials pel soterrament de línies elèctriques de mitja tensió al municipi. Els republicans van qualificar de “desorbitades” les quantitats que havien hagut de pagar alguns dels veïns d’Unamuno i també van criticar el procés de participació ciutadana que ha fet servir l’Ajuntament per a “implicar” els veïns en la decisió de soterrar o no estes línies. Per ERC- Més Deltebre hauria de ser l’Ajuntament o la companyia elèctrica la que assumís el cost d’estes obres i no els veïns. Soler ha recordat que en el cas del carrer Unamuno, el soterrament de la línia era una reivindicació veïnal des de feia molts anys i que l’únic error que han comès ha estat que les obres s’han demorat més del previst per un problema urbanístic a l’hora d’ubicar l’estació transformadora. “És un error que assumim, hem tardat molt més del que vam dir”, ha reconegut l’alcalde, que ha rebutjat, però que, per les queixes de dos o tres veïns “dirigits políticament”, es diga que tot s’ha fet malament. “La qüestió és que al final la línia elèctrica està soterrada, que quan passarem liquidacions per primera vegada a Deltebre es farà en negatiu i els veïns acabaran pagant menys del que havien de pagar”. 

En l’entrevista a Canal Terres de l’Ebre Soler també va confirmar que el complex esportiu de Deltebre reobrirà en les pròximes setmanes amb una gestió municipalitzada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 91

Últimes notícies