HomeSense categoriaL’Ajuntament de la Ràpita fa un reconeixement a sis agents de la...

L’Ajuntament de la Ràpita fa un reconeixement a sis agents de la Policia Local i a sis ciutadans

L’Ajuntament de La Ràpita ha celebrat un acte de reconeixement a la tasca de sis agents de la Policia Local i a sis ciutadans per la seua implicació cívica, demostrada en situacions de perill per a terceres persones a les quals es van haver d’afrontar durant el 2018.

L’acte, organitzat per tercer any consecutiu i impulsat per la regidoria de Governació, es va fer divendres 11 de gener al saló de plens.

“Amb aquest senzill reconeixement públic, des de l’Ajuntament volem posar èmfasi en la important labor que fan els agents al llarg de l’any i també agrair molt sincerament  la col·laboració de la ciutadania que no ho dubta en intervenir quan es troba davant casos de perill, una implicació que de vegades és crucial per resoldre favorablement  aquestes situacions”, ha afirmat la regidora de Governació, Conxi Vizcarro.

Les accions policials reconegudes enguany han estat dos: pel cas d’un intent de segrest, pel qual també s’ha fet un agraïment a cinc ciutadans, i per una intervenció de reanimació amb desfibril·lador. A més, dos agents han rebut una felicitació per la seua trajectòria, i un sisè ciutadà per ajudar en un rescat a la platja.

A tots els homenatjats se’ls va fer entrega d’una carta d’agraïment signada per l’alcalde, Josep Caparrós. Alguns familiars van voler acompanyar els homenatjats en un reconeixement que pretén posar en valor tasques que poden passar desapercebudes al conjunt de la població tot i la seua rellevància cap a la seguretat de les persones.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 91

Últimes notícies