HomeSense categoriaCaixaBank fa possible que 60 infants ebrencs hagin rebut un regal aquest...

CaixaBank fa possible que 60 infants ebrencs hagin rebut un regal aquest Nadal

Un total de 60 nens i nenes ebrencs han rebut aquestes festes de Nadal un regal, gràcies a la iniciativa Arbre dels Somnis, que s’ha dut a terme a 3 oficines Store de CaixaBank de les Terres de l’Ebre.

L’acció tenia com objectiu implicar a clients i empleats de CaixaBank a la zona per fer realitat la il·lusió de nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

A les Terres de l’Ebre han participat a la iniciativa les oficines de nou model Store de Tortosa, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Totes van penjar a l’Arbre dels Somnis els desitjos formulats per 60 nens i nenes que van fer arribar la seva carta a les entitats socials Creu Roja, Centre Obert el Maset i el CAEP de la Mercè de Tortosa.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha valorat positivament la iniciativa. Masana ha destacat que “l’arbre dels somnis ha estat rebut molt favorablement pel clients de l’entitat, que han pogut col·laborar en que nens i nenes en risc d’exclusió social hagin pogut fet realitat les seves il·lusions”.

Un de cada tres nens a Espanya està en risc de pobresa o d’exclusió social, segons la darrera Enquesta de condicions de vida de l’INE (juny 2018). Unicef eleva la xifra fins al voltant del 40%, situant a Espanya com a tercer país, per darrere de Romania i Grècia, en pobresa infantil tant relativa com anclada.

CaixaBank és plenament conscient d’aquesta realitat, que experimenta diàriament mitjançant el contacte de les seves oficines amb les famílies i les entitats socials. Per aquest motiu, l’entitat ha desenvolupat una Acció Social pròpia dins del seu model de Banca Socialment Responsable, en la que promou el voluntariat i canalitza accions solidàries com la campanya de recollida de llet de l’Obra Social “la Caixa”

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies