HomeSense categoriaL'Ajuntament de Roquetes instal·la un rocòdrom i una pista d'Skate

L’Ajuntament de Roquetes instal·la un rocòdrom i una pista d’Skate

L’Ajuntament de Roquetes ha construït al voltant del pavelló poliesportiu dos nous equipaments esportius per donar resposta a aquestes demandes de la ciutadania, un rocòdrom Boulder i una pista d’Skate, amb una inversió total de 55.000 euros.

L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha explicat que “feia temps que es treballava conjuntament amb diferents entitats que practiquen esport a la muntanya, com la Joca Club Alpí, per construir un boulder, una instal·lació que permet practicar l’escalada a dins de la ciutat i que a diferència d’un rocòdrom, el boulder és d’una alçada més petita i no necessita la instal·lació de cordes o altres elements de seguretat que no siguin uns matalassos per esmorteir les possibles caigudes”. Aquesta instal·lació ha tingut un cost de 29.995 euros , finançada en un 90% per la Diputació de Tarragona. Pròximament s’adquiriran més matalassos i també s’instal·laran focus per il·luminar l’equipament.

Amb la construcció de la pista d’skate, amb un cost de 24.990 euros, segons Gas “també s’ha volgut donar resposta a les reivindicacions d’un col·lectiu de joves de la ciutat que van en patinets i taules d’skate, i que demanaven un lloc per practicar aquest esport”. Gas s’ha mostrat sorprès de la gran acceptació que ha tingut aquesta instal·lació i ha anunciat el compromís de l’Ajuntament per aquest 2019 d’ampliar-la amb més elements diferents.

 

Finalment Paco Gas també ha explicat que “l’equip de govern està estudiant amb un altre col·lectiu de la ciutat la possibilitat de construir una pista de volei platja. Actualment s’està treballant en trobar un terreny que sigui de titularitat pública per poder ubicar-la”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 45

Últimes notícies