La Unió Atlètica Montsià va competir al campionat de Catalunya per clubs

Primera participació històrica conjunta de l'equip masculí i femení

Esports

imatge del equip femení de relleus 4x400 de la Unió Atlètica Montsià
imatge del equip femení de relleus 4x400 de la Unió Atlètica Montsià

Participació històrica de la Unió Atlètica Montsià, en ser la primera vegada que un representant ebrenc competia al Campionat de Catalunya de clubs en pista coberta, tant en categoria masculina com femenina.

En aquesta edició la competició es va disputar el passat cap de setmana a Sabadell, i els representants masculins van finalitzar en quarta posició, i octava les femenines, del grup B, en què es van imposar la Unió Colomenca d'Atletisme i el CA Tarragona i van aconseguir l'ascens al grup A, on el triomf va ser per al FC Barcelona.


La UA Montsià va estar representada per atletes de prestigi internacional i altres jóvens promeses, concretament van ser: 60 llisos: Edgar Nolla i Júlia Buera; 200: Axel Panisello i Malena Forcadell; 400: Sergi Mascarell i Nàdia Tolós; 800: Laureano Panisello i Marina Curto; 1500: Pol Torrent i Maria Joaquin; 3000: Llorenç Sales i Sílvia Puigarnau; 60 tanques: Roy Piñol i Andrea Roca; Llargada: Joel Alegre i Rut Panisello; Triple salt: Àxel Domínguez i Andrea Sabou; Salt de perxa: Enric Obiol i Natalia Bonet; Salt d'alçada: Zandalee Dalmau i Edu Montejano; Llançament de pes: Cristian Ravar i Mar Fibla; 4x400 llisos: Laureano Panisello, Pol Torrent, Edgar Valldepérez i Llorenç Sales; 4x400: Andrea Florina Sabou, Júlia Buera, Julia Casanova i Nadia Tolós.


Cal destacar dos victòries individuals amb molta autoritat de Llorenç Sales als 3.000 metres llisos amb una marca de 9:06:36 i Cristian Ravar al llançament de pes, amb 15, 89, els segons llocs d'Enric Obiol, Laureano Panisello amb millor marca personal, Mar Fibla i els tercers de Júlia Buera, Axel Panisello millorant la seua marca i mínima per a disputar l'estatal sub-18, Natàlia Bonet i el relleu 4x400 masculí.

Capítol a part mereix Christian Ravar, que va vindre dels Estats Units, on ha tornat per a continuar els seus estudis de màster a l'Arkansas State University. Actualment ocupa la primera posició en el rànquing estatal de llançament de martell amb una marca de 66,61.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article