HomeSense categoriaEl Mobile World Congress s’ampliarà a la Ribera d’Ebre entre el 18...

El Mobile World Congress s’ampliarà a la Ribera d’Ebre entre el 18 i el 22 de febrer

El Mobile World Congress s’expandirà enguany i arribarà també a la Ribera d’Ebre.

L’esdeveniment més important a nivell mundial al voltant de la tecnologia mòbil s’estendrà per diversos punts de la geografia catalana en el marc de la Mobile Week, que tindrà lloc entre el 14 i el 23 de febrer i servirà com a preàmbul dels actes centrals del Mobile Word Congress, que té lloc entre el 25 i el 28 de febrer, a Barcelona.

A més de la Ribera d’Ebre, la Mobile Week portarà actes amb la tecnologia mòbil com a protagonista a Reus, Lleida, Igualada i Girona. En el cas de la Ribera d’Ebre, els actes -segons va avançar la publicació Més Reus- tindran lloc al llarg de cinc dies, entre el 18 i el 22 de febrer. 

Tot i això, encara no ha transcendit quin tipus d’actes s’organitzaran i en quins municipis. Segons la mateixa publicació, però, la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundatiun i la MW Capital, les dos societats impulsores de l’esdeveniment, invertiran uns 40.000 euros a perfilar els esdeveniments per als cinc nous espais que participen a la Mobile Week, mitjançant un procés de licitació que es troba en marxa i que pretén “seleccionar quines seran les temàtiques més interessants per al públic local”, sempre tenint en compte “els reptes de la població local, la seua identitat i actius”.

El Mobile World Congress del 2018 va tancar amb 107.000 assistents i enguany tindrà lloc en una desena d’equipaments diferents de Barcelona. D’altra banda, la Mobile Week està plantejada com “una iniciativa única i integradora per a liderar el canvi tecnològic des del conjunt de la ciutat abordant els grans reptes i oportunitats que ens plantegen les tecnologies en clau de cultura, qualitat de vida, privacitat, ètica, sostenibilitat o seguretat”. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies