HomePolíticaFrancesc Barbero és el substitut de l’alcalde Marc Mur com a cap...

Francesc Barbero és el substitut de l’alcalde Marc Mur com a cap de llista d’ERC a Flix

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Flix va escollir Francesc Barbero per a encapçalar la llista electoral a les municipals, dissabte passat.

Barbero agafarà el relleu de l’actual alcalde flixanco, Marc Mur, al capdavant d’una candidatura àmplia del sobiranisme d’esquerres a Flix, que en les passades eleccions va aconseguir la majoria absoluta sota el nom d’Entesa per Flix i amb el paraigua republicà d’Acord Municipal (AM), que permet computar els vots per a ERC a les institucions supramunicipals. La candidatura aglutinava exsocialistes, com Mur mateix, i republicans.

Barbero agafa ara les regnes per a esdevenir alcaldable: “És una responsabilitat enorme, que agafo amb molta il·lusió per a liderar esta candidatura per a les properes municipals. Impulsarem una llista renovada que incorpore el màxim de sensibilitats possibles dins d’una idea conductora que és el compromís amb Flix”, ha declarat. 

Actualment, Barbero és primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Flix, en un govern d’unitat format per la seua formació, CDC i Solidaritat (onze regidors a l’equip de govern i cap a l’oposició). Barberà també és diputat provincial i ha estat regidor des del 2011. Anteriorment ho havia estat en la legislatura 2003-2007. Amb esta àmplia experiència en la governança municipal, el candidat ha apuntat els principals reptes que, al seu parer, té Flix: acabar amb èxit la descontaminació de l’embassament i seguir treballant per la reindustrialització i diversificació de l’economia local.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 85

Últimes notícies