HomePolíticaMés Ràpita renova el 50% de la llista electoral i proposa retransmetre...

Més Ràpita renova el 50% de la llista electoral i proposa retransmetre els plens

Més Ràpita ha presentat els nou primers noms de la seua llista electoral.

El cap de llista continuarà sent el veterà Pedro Hernández, però la resta són, en un 50%, noves cares. El número 2 l’ocuparà la jove Francina Molina, mestra d’educació primària. El 3 serà per a David Reverté, professor d’Educació Física. A continuació es presenten, per aquest ordre, Merchu Pérez, Josep Carceller, Fede López, Laura Martínez, Àngel Rangel (pare) i Ruben Rodríguez. Per tant, es confirma que l’actual segon regidor, Ivan Subirats, no continua a la candidatura. La formació independent encara està perfilant el programa electoral, que es farà públic al març.

Aposten, entre altres coses, per la transparència. En este sentit, una de les seues principals mesures serà retransmetre els plens de l’ajuntament a través de les televisions locals, tal com fa Tortosa o fins ara feia Amposta.

Estes seran les segones eleccions municipals a les quals concorre el grup independent Més Ràpita, ara amb dos regidors. Pedro Hernández és el polític rapitenc en actiu més veterà del plenari. Va ser escollit per primer cop el 1991 per Rapitencs Independents, fins al 1995. Entre el 2003 i el 2015, va ser el regidor del PP. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 58

Últimes notícies