HomeEsportsJordi Fabregat nou tècnic del CF Ordino

Jordi Fabregat nou tècnic del CF Ordino

Jordi Fabregat dirigirà el que resta de temporada a l’Ordino de la Primera Divisió de futbol d’Andorra.

El tècnic tortosí que havia dirigit la passada temporada al Guijuelo de la Segona Divisió B, havia estudiat alguna oferta i finalment s’ha decidit per aquesta opció andorrana, afrontant un complicat repte amb un equip que es troba en una delicada situació. La màxima categoria del futbol andorrà, consta d’una lliga de vuit equips a doble volta.

Els quatre primers disputen el play-off al títol, amb classificació del primer per disputar la Lliga de Campions i el segon la UEFA Europa League. Els quatre darrers disputen el play-off per la permanència, baixant a Segona Divisió l’últim i fent el penúltim la promoció. Jordi Fabregat ha començat a entrenar a la plantilla de l’Ordina aquesta setmana, preparant la pròxima jornada, després del descans d’aquest cap de setmana, en la que s’enfrontaran el 27 de gener a la UE Engordany. Actualment l’Ordino ocupa la penúltima posició de la taula classificatòria, amb 11 punts, a un de Santa Coloma, i superant només a l’Encamp que té 4 punts. Per davant estan el Sant Jualià, Vallbanc Santa Coloma, Inter Club Escaldes, UE Engordany, FC Lusitans i UE Santa Coloma.

El principal repte de Jordi Fabregat serà aconseguir la permanència de l’equip. La plantilla està formada per majoria de jugadors andorrans i de nacionalitat espanyola, encara que també destaca la presència de Levan Makharadze d’Ukrania, l’argentí Juan Garcia, els francesos Dorian Nkashama i Haibou Cissoko, el colombià Jonathan Herrera Carvajal, Junior Kobon de Costa d’Evory, l’equatorià Javier Charcopa i els brasilers Lluis Martins i Vinicius Maluf.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 38

Últimes notícies