HomeSense categoriaAmposta s'estrena com a seu de la UNED amb un curs sobre...

Amposta s’estrena com a seu de la UNED amb un curs sobre la Reserva de la Biosfera

Amposta se suma a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) amb el projecte educatiu «Reserva de la biosfera: Terres de l’Ebre».

La formació forma part de la UNED Sènior i va dirigida a persones de més de 55 anys. «Ens considerem una ciutat educadora que vetlla pels projectes des de la primera infància fins a la formació de les persones adultes per això no ens podíem quedar enrere en un projecte on les persones ja no es formen pensant en les sortides laborals, sinó per plaer d’adquirir coneixements», ha dit l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. El curs està organitzat pel Centre Associat UNED- Tortosa, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del Montsià. La formació tindrà lloc al Casal d’Amposta del 12 de febrer al 4 de juny. El preu de la matrícula és de 25 euros i es pot efectuar al vestíbul de l’Ajuntament.

El director de la UNED, Josep M. Franquet, ha incidit que «Amposta com a capital de comarca, i amb dos parcs naturals a la vora, havia d’albergar aquest curs». El programa lectiu té una durada de 30 hores presencials sense exàmens i compta amb un temari que reuneix aspectes com la gestió de l’aigua, el turisme o el canvi climàtic. Franquet també ha recordat que fa 10 anys que el programa UNED Sènior es va posar en marxa a la província de Tarragona i que «ha tingut molt bona acollida».

D’altra banda, arran de la col·laboració de l’Ajuntament amb el Consell Comarcal del Montsià, l’alcalde d’Amposta també s’ha pronunciat en «voluntat d’ampliar les ofertes educatives de la comarca». A més, des del Consell Comarcal, la presidenta de l’entitat, Ma Carme Navarro, ha anunciat que s’ha dedicat una partida de pressupost per ajudar a subvencionar la matrícula d’aquelles persones que estiguin interessades a assistir a la formació.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 21

Últimes notícies