HomePolíticaJuan Antonio Caballé, nou cap de llista del PDeCAT al Perelló

Juan Antonio Caballé, nou cap de llista del PDeCAT al Perelló

El perellonenc Juan Antonio Caballé ha estat escollit candidat per a representar el Partit Demòcrata del municipi a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Aquest mes de gener es van reunir els associats de la localitat per tal de decidir, en assemblea de primàries, el seu cap de llista. La candidatura de Juan Antonio Caballé es va aprovar per unanimitat i, d’aquesta manera, encapçalarà el projecte en aquest municipi del Baix Ebre.

L’alcaldable va agrair a tots els associats la confiança depositada i va encoratjar-los a treballar dur de cara als propers comicis. “Encapçalar aquest projecte és un gran repte, sobretot en els moments que estem vivint”, va afirmar Caballé, “és necessari que treballem plegats per millorar El Perelló, crear més actius que potenciïn els valors culturals, turístics, laborals i comercials del nostre municipi”. A més, va recalcar que “és un orgull poder treballar pel meu poble i fer-lo créixer amb l’ajuda de tots els perellonecs i perellonenques”.

A l’assemblea també van assistir el membre de la Direcció Executiva Nacional del Partit Demòcrata, Lluís Soler, i el president del partit al Baix Ebre, Kilian Franch. D’una banda, Soler va ressaltar el gran paper que exercirà el candidat el maig vinent, “Juan Antonio és un home amb experiència política al seu darrera, va ser regidor i de ben segur comptarà amb persones de molta vàlua que treballaran amb ell per assolir noves fites i encerts per a la localitat”. Així mateix, el president del PDeCAT a la comarca, Kilian Franch, va mostrar el suport del partit en la candidatura de Caballé, “el nou alcaldable té el suport del PDeCAT al Baix Ebre i, també, del conjunt la Vegueria de les Terres de l’Ebre, tots treballarem per tornar a governar El Perelló”.

Abans de l’assemblea de primàries va tenir lloc l’elecció del nou Comitè Local. D’aquesta manera, tots els associats del Partit Demòcrata del Perelló va aprovar per unanimitat la formació de la nova executiva. Un fet que permet crear un equip sòlid, plural i transversal que tindrà com a objectiu principal arribar als comicis del proper maig amb la millor candidatura per a liderar el municipi.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 59

Últimes notícies