HomeSense categoriaEl ple d’Ascó tomba el projecte del nou complex esportiu, amb el...

El ple d’Ascó tomba el projecte del nou complex esportiu, amb el vot contrari d’un regidor de l’ equip de govern

El ple de l’Ajuntament d’Ascó va rebutjar l’aprovació definitiva del complex de lleure i turisme que s’havia projectat al municipi, i que havia de contenir un alberg de 80 places, un restaurant, una sala de congressos i una piscina coberta.

Al ple del passat dimarts, el regidor no adscrit Josep Jaimot, soci de govern amb la FIC, va votar en contra del projecte juntament amb els quatre regidors de l’oposició -del PDeCat- i va tombar l’aprovació definitiva. L’alcalde, Josep Maria Buixeda, va qualificar l’acte de traïció i va anunciar que governaran durant el que resta de legislatura en minoria, amb quatre regidors, per cinc de l’oposició.

Buixeda va retreure a Jaimot que haja votat a favor del projecte en les votacions prèvies i haja format part de la junta de govern “durant dos anys i mig de tràmits”. L’alcalde va reconèixer que la votació contrària l’havia “sorprès” i la va titllar com “una traïció a l’equip de govern”. A la vegada, va destacar que, amb el vot contrari, l’Ajuntament no podrà tirar endavant el complex lúdic i, per tant, perdrà “un milió d’euros”, que s’han invertit en tota la tramitació i el projecte que s’ha redactat fins ara.

Per la seua banda, el regidor Josep Jaimot va defensar que el projecte s’ha magnificat “en els últims quatre mesos” i ha explicat que “dels vuit milions que havia de costar, s’ha passat a tretze” augmentant la capacitat dels equipaments com l’alberg, el restaurant o la sala de congressos.

 

Tensió al final del ple

Al finalitzar el ple, l’alcalde d’Ascó va colpejar una ampolla d’aigua de sobre la taula que -segons un comunicat municipal- “malauradament va anar en direcció” a Jaimot. El regidor no adscrit ha presentat una denúncia per agressions als Mossos d’Esquadra.

L’alcalde es va disculpar per l’acció, un fet que ha corroborat el mateix Jaimot. Tot i això, s’ha negat a retirar la denúncia. Els Mossos ja tenen les imatges del moment, que va enregistrar la televisió municipal.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies