HomeSense categoriaSalut invertirà 5 milions d'euros fins al 2023 per renovar l'Hospital Comarcal...

Salut invertirà 5 milions d’euros fins al 2023 per renovar l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat avui una inversió de 5 milions d’euros per a l’Hospital Móra d’Ebre en els propers quatre anys. “Adoptem un compromís ferm amb l’Hospital i per aquest motiu realitzem un esforç inversor important”, ha assenyalat la consellera durant la visita que ha fet al centre i on s’ha reunit amb la direcció, el comitè d’empresa i també amb els alcaldes de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i El Prioritat.

 

La inversió més destacada (2 milions d’euros) serà la renovació d’equipaments tecnològics com ecògrafs o aparells de radiologia. També es modernitzaran els quiròfans i s’adequaran els espais dels metges de guàrdia. “Des del Govern estem compromesos amb la salut de tot el territori i amb la qualitat que prestem en proximitat a tots els ciutadans i ciutadanes de les Terres de l’Ebre”, ha apuntat Vergés, que durant la visita ha estat acompanyada del director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, i la gerent de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà.

 

Pel que fa al futur model de gestió de l’Hospital, Vergés ha destacat que el centre tindrà una direcció i un projecte clínic propi i un pressupost propi amb una dependència directe del CatSalut. En aquest sentit, la consellera ha recordat que el Departament és molt sensible a la demanda del territori de l’articulació de l’ens Salut Terres de l’Ebre. “Farem tota la tramitació jurídica necessària perquè l’Hospital no depengui de ningú més que no sigui del Servei Català de la Salut”, ha conclòs.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 27

Últimes notícies