HomeSense categoriaEl Tortosa Win arriba als 1.770 usuaris i l’Ajuntament hi vincula un...

El Tortosa Win arriba als 1.770 usuaris i l’Ajuntament hi vincula un nou aparcament

L’Ajuntament de Tortosa ha negociat i aconseguit la cessió d’uns terrenys del camí dels Codonyers, just davant de la pista d’atletisme de l’estadi municipal i tocant a la carretera C-12, on està habilitant un altre aparcament en superfície per a resoldre els problemes d’estacionament a Ferreries, pocs mesos després d’obrir un nou aparcament de les mateixes característiques (i encara més capacitat) a Quatre Camins.

En este cas, però, el nou espai estarà destinat a l’estacionament dels usuaris del complex esportiu Tortosa Win, al qual s’accedix per la plaça U d’Octubre. Si bé ja abans de l’obertura del complex amb la nova piscina coberta, l’Ajuntament ja va avançar que intentaria oferir este nou aparcament, l’èxit assolit per l’equipament esportiu quant a nous usuaris ha pogut accelerar el procés i esta mateixa setmana ja han començat els treballs per a condicionar la finca. 

L’esmentat èxit ha suposat que el nombre d’usuaris del complex haja arribat als 1.770, segons han confirmat fonts de l’empresa pública Tortosasport, que gestiona el Win Tortosa.

Això suposa multiplicar per cinc, en poc més de dos mesos, el nombre d’usuaris que tenia l’antiga piscina enderrocada (uns 350) i ha provocat que s’hagen ampliat, ja des de principis d’any, els horaris d’activitats, per a poder atendre totes les altes. Entre altres canvis, s’ha ampliat l’activitat en els punts horaris en què hi havia més demanda de part dels usuaris: especialment a primera hora del matí (7.30 h), al migdia (14.30 h) o al vespre (20.30 h). A més a més, s’han duplicat el nombre de classes de la franja de tarda (17.30 h a 20.30 h). Segons Tortosasport, gairebé totes les classes voregen la plena ocupació, però especialment les classes de spinning.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 14

Últimes notícies