HomeEsportsEls equips ebrencs han començat la participació a la competició federada d'escacs

Els equips ebrencs han començat la participació a la competició federada d’escacs

El passat cap de setmana van començar les diferents competicions federades amb participació d’equips de les Terres de l’Ebre.

La primera ronda del grup IV de Segona Divisió Nacional no va tindre un inici gaire positiu amb la derrota dels dos representants ebrencs. El Peó Vuit de Roquetes va sortir derrotat 6’5 – 3’5 davant el Cambrils, mentre que l’Amposta també va perdre 4-6 amb el Vila Olímpica. 

A la Preferent de Tarragona, el CE Tortosa es va imposar en la primera ronda al CE Flix, 6’5 – 3’5 en el duel entre equips ebrencs debutants en la categoria. Els altres dos representants de la demarcació van començar amb molt bon peu la competició. El Masdenverge va derrotar 6’5 – 3’5 el Tarragona B, i el CE Ràpita 5’5 – 4’5 l’Escacs Reus. Esta propera jornada, el Flix rebrà l’Escacs Reus, la Ràpita es desplaçarà a Vila-seca i Tortosa i Masdenverge disputaran un atractiu duel de rivalitat.

Al grup segon de la Primera Territorial es van registrar estos resultats: Riu Sénia Benicarló, 5 – Amposta B, 3; Hospitalet de l’Infant, 2’5 – Gandesa, 5’5; Reus Deportiu B, 7’5 – Masdenverge B, 0,5, i Duesaigües, 1’5 – Cambrils B, 6’5.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 69

Últimes notícies