HomeEsportsCristian Ravar nou rècord d'Espanya absolut en llançament de martell pesat

Cristian Ravar nou rècord d’Espanya absolut en llançament de martell pesat

Cristian Ravar ha aconseguit batre el rècord d’Espanya absolut en la modalitat de martell pesat en pista coberta, establint una millor marca estatal amb 20, 90, millorant l’anterior en 15 centímetres.

L’atleta de la Unió Atlètica Montsià, es va imposar en la competició celebrada a les instal·lacions del First National Bank Arena, a la ciutat de Jonesboro de l’estat d’Arkansas. A la reunió es van donar cita destacats atletes nord-americans, superant entre els seus principals rivals a Adar Sheere amb 19,43 i Robert Watson, 18,05, que es van classificar en la segona i tercera posició respectivament.

Ravar ocupava la tercera plaça en el rànquing espanyol, amb els 20,09 aconseguits també als Estats Units el 10 de febrer del 2017 a Albuquerque. Per davant tenia l’atleta d’origen equatorià, Kevin Arreaga, que posseïa el millor registre, amb un llançament de 20,75, aconseguit el 23 de febrer de l’any passat a la ciutat nord-americana de Clemson, i Francisco Javier Nieto, segon amb 20, 28, que va obtenir el 2002.

La millor marca a l’aire lliure, segueix en possessió del mític Javier Cienfuegos amb els 21,87 que va aconseguir el 2014.

Cristian Ravar, atleta de 23 anys nascut a la ciutat romanesa de Brasov, però establert des de fa molts anys a Amposta, ha començat la temporada en forma, i aquest mateix mes de gener, va aconseguir la primera posició en la prova de llançament de pes, del Campionat de Catalunya de clubs amb la UA Montsià.

En l’actualitat es troba a la State Arkansas University realitzant un màster en Ciències de l’Esport i Administració Esportiva, després d’haver finalitzat els estudis i practiques en Ciències de l’Activitat Física i Esport, especialitzat en Kinesiologia

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

73 + = 75

Últimes notícies