HomeSense categoriaEls Mossos d’Esquadra detenen sis homes pel robatori de dos tractors al...

Els Mossos d’Esquadra detenen sis homes pel robatori de dos tractors al Baix Ebre i Montsià

Els Mossos d’Esquadra van detenir els passats 24 i 25 de gener, sis homes d’edats compreses entre els 36 i 57 anys, de nacionalitat espanyola, marroquina i ucraïnesa i veïns de Reus, Amposta i Masdenverge, com a presumptes autors del robatori de dos tractors.

Els fets es remunten al passat 2 de gener quan un ciutadà va denunciar que li havien sostret el seu tractor, i una arada que portava enganxada, d’una finca ubicada a la població de Masdenverge. Ell denunciant va saber que un tractor de les mateixes característiques que el seu podria estar a la venda per la zona de Tarragona, per la qual cosa va informar a la policia.

Aquesta informació va portar els investigadors fins una nau industrial de Constantí, on van localitzar el vehicle sostret i van detenir dos homes, els quals el volien vendre en el mercat negre.

Un cop lliurat el tractor recuperat al seu legítim propietari, els agents van continuar les seves indagacions que van finalitzar amb la detenció de quatre homes més a la comarca del Montsià.

Entre aquests detinguts estarien els autors materials del robatori i el propietari d’un magatzem agrícola de la localitat de Masdenverge on havia estat guardat el tractor i on es va localitzar i recuperar l’arada que li mancava. A la mateixa finca també es van localitzar diverses peces pertanyents a un altre tractor que va ser sostret a principis de novembre de l’any passat a la localitat de Xerta. En aquest cas, després de sostreure’l, el van desballestar i van vendre una part de les peces.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els detinguts es troben relacionats amb altres fets delictius similars ocorreguts a la demarcació.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial competent.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 16

Últimes notícies