HomeEsportsEs presenta oficialment el Apunt Dolomiti Cycling Team

Es presenta oficialment el Apunt Dolomiti Cycling Team

Apunt Dolomiti Cycling Team, és el nom del nou equip ciclista elit de les Terres de l’Ebre, que neix després de l’acord entre les empreses Disseny Dolomiti i Bike Store.

 La emprsa Apunt sportweardesign és una empresa de Móra d’Ebre, de disseny i personalització de roba esportiva que va néixer l’any 2010. Creada per Elisabeth Torrent, guanyadora del premi UFEC en disseny esportiu, amb una gran experiència laboral de més de 20 anys en el sector de la personalització esportiva. Dolomiti Bike Store de Móra la Nova, és propietat del ciclista Miquel Escolà, i es dedica a la venda de bicicletes i material ciclista.

La presentació de l’equip i la seva equipació es va efectuar dissabte passat al Teatre Auditori La Llanterna de Móra d’Ebre, i el seu principal objectiu és la promoció del ciclisme a la Ribera d’Ebre, amb una composició de la plantilla amb majoria de ciclistes ebrencs, i el projecte en el futur de la creació d’una escola de ciclisme. Aquest serà l’únic equip de la Ribera d’Ebre en competició, que en el 1996 hi havia tingut una altra formació però de ciclistes juvenils. En aquesta etapa d’enlairament, la plantilla està formada per set ciclistes, barreja de joves promeses com el júnior Ferran Borrás i el cadet Arnau Bargalló, amb altres més experimentats com Miquel Escolà, Jordi Fernández o Eric Gil.

La primera aparició de l’equip es va produir en la primera cursa de la temporada del Perelló, encara que amb una equipació provisional, ja que l’oficial es va estrenar en la segona prova a Montroig del Camp, on va arribar el primer podi de la recentment iniciada història de l’equip, amb la primera posició de Jordi Fernández a la categoria Màster-40.

Aquesta temporada el Apunt Dolomiti Cycling Team, que competeix amb llicència de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, competirà en les carreres socials catalanes, les proves de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, algunes a Aragó i la Comunitat Valenciana, i dels campionats estatals, i també tenen previst participar en competicions per etapes, i carreres amb puntuació UCI .

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 56

Últimes notícies