HomeSense categoriaLa fira d'antiguitats TortosAntic mostrarà més de 18.000 objectes en la quinta...

La fira d’antiguitats TortosAntic mostrarà més de 18.000 objectes en la quinta edició

El pavelló firal de Remolins acollirà del 15 al 17 de febrer la quinta edició de la fira descarregada d’antiguitats TortosAntic.

La cita s’ha consolidat al calendari anual de fires al municipi, i cada vegada desperta més interès tant a venedors com a col·leccionistes. En l’edició d’enguany, comptarà amb 32 expositors, arribats de diversos punts de Catalunya i l’Estat espanyol, a més de França, Gran Bretanya i Alemanya. En total, exposaran 18.500 peces que tenen, com a principal característica, el fet de disposar de més de 40 anys d’antiguitat.

 El regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, ha destacat  l’increment de venedors, respecte de les primeres edicions, on van comptar amb una quinzena de parades i actualment supera la trentena. Això ha fet que la fira haja tingut un elevat impacte econòmic: el gerent de Llobregat Serveis Firals, Josep Maria Camps, ha citat un estudi elaborat a partir de diversos factors, establint que ha generat un moviment econòmic de més de 631.000 euros en les quatre edicions anteriors, que també han repercutit en sectors com els serveis, restauració o l’hostaleria de Tortosa. 

L’edició d’enguany obrirà portes el divendres 15 de febrer, de 17 a 21 hores, i s’allargarà el dissabte i diumenge, d’11 a 21. El preu per accedir-hi es manté en 3 euros, que es reduïxen a 1,50 euros si es compra l’entrada a través del portal www.tortosantic.com

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies