HomePolíticaL’aldeana Irene Negre ja forma part de la direcció de la Crida

L’aldeana Irene Negre ja forma part de la direcció de la Crida

El congrés constituent de laCrida Nacional per la República ha avalat la majoria dels membres de la candidatura encapçalada per Jordi Sànchez a la presidència i Toni Morral a la secretaria general.

El tàndem va obtenir 2.417 vots. Les dirigents més votades han estat dones, Laura Borràs, Elsa Artadi, Gemma Geis, Pilar Calvo (totes per damunt dels 2.000 vots rebuts) i l’exconsellera socialista Marina Geli. Pep Andreu. També ha sortit ratificada l’activista de l’Aldea Irene Negre (1.477 vots). Estos són alguns dels noms de la cúpula que haurà de proposar a quines eleccions concorrerà la Crida i si ho farà com a partit, i que haurà de combatre l’etiqueta d’enèsima refundació de l’espai convergent.

D’entrada, ERC ja ha dit que no permetrà la doble militància i el PDeCAT, que si la Crida esdevé partit polític, probablement tampoc. 

Irene Negre, amiga personal de l’empresonat Jordi Sànchez, també es presenta a l’Aldea a les municipals per la candidatura Junts per l’Aldea (que integra el PDeCAT i l’antiga Convergència), en disputa directa amb la candidatura d’ERC, partit que Negre va abandonar per discrepàncies amb l’equip de l’actual alcalde Dani Andreu. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 62

Últimes notícies