HomeCulturaTorna el projecte ‘Tots dansen’ per a apropar la dansa contemporània a...

Torna el projecte ‘Tots dansen’ per a apropar la dansa contemporània a alumnes de secundària

L’Auditori Felip Pedrell de Tortosa va acollir este dimecres, dia 30 de gener, la presentació del projecte Tots dansen del Mercat de les Flors que té com a objectiu apropar el llenguatge de la dansa contemporània als alumnes de secundària del país.

Fa tres anys que el projecte va implantar-se a Tortosa amb la participació de l’Institut Daniel Mangrané de Jesús i enguany el projecte compta ja amb quatre instituts participants. Així, a més del Daniel Mangrané hi participen els instituts Dertosa i Cristòfol Despuig de Tortosa (175 alumnes participants en total) i enguany s’hi ha sumat també l’Institut de Deltebre.

Esta edició la coreografia que hauran d’aprendre i ballar els alumnes ha estat creada per la coreògrafa Inés Baeza. Durant el primer trimestre els professors d’educació física dels centres participants han rebut la formació necessària que ara traslladaran als alumnes. El pròxim mes de maig seran els alumnes els que pujaran a l’escenari per a representar la coreografia. “Hi ha un abans i un després entre el primer dia i l’últim quan pugen a l’escenari a ballar”, assegura la regidora de cultura de Tortosa, Dolors Queralt.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 72

Últimes notícies